Widget Image
ΑρχικήΝέα & ΠληροφορίεςΠώς θα εντάξετε την προπόνησή σας στον πολυάσχολο τρόπο ζωή σας.

Πώς θα εντάξετε την προπόνησή σας στον πολυάσχολο τρόπο ζωή σας.

Πώς θα εντάξετε την προπόνησή σας στον πολυάσχολο τρόπο ζωή σας.

Είστε  απασχολημένοι όλη την ημέρα,γιατι ειστε εργαζόμενοι, ειστε μπαμπάδες η μαμάδες έχετε οικογένεια,υποχρεώσεις,θα θέλατε το εικοσιτετράωρο να εχει παραπάνω ώρες αλλά αυτό είναι εκτός πραγματικότητας, θέλετε να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς αλλα δεν μπορείτε ομως ολα γίνονται, πιστέψτε με και εγω χρόνια τώρα απο όταν κατάλαβα τον εαυτό μου μεσα στις υποχρεώσεις ειμαι αλλα δεν αξίζετε να κάνετε κάτι για εσάς και τι καλύτερο απο μια αθλητική δραστηριότητα που θα σας ικανοποιήσει σωματικά αλλα και πνευματικά.

Πως θα το κάνετε λοιπον αυτο?

Παρακάτω παραθέτω κάποιες αρχές που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε.

IMG_3891

  1. Ξεκινήστε την ημέρα σας με την προπόνησή σας.

Ξέρω τι σκέφτεστε πιθανώς … ειναι απίθανο! Ξυπνάω ήδη νωρίς δεν μπορώ να το κάνω. Αν συμβαίνει αυτό, τότε σας προτείνω να δοκιμάσετε για δύο εβδομάδες να πιεστείτε και να ξεκινήσετε την ημερα σας με την προπόνησή σας. Όλοι οι πελάτες μου που δέχτηκαν αυτή την πρόκληση βρήκαν πραγματικά ότι έχουν περισσότερη ενέργεια όλη την ημέρα, παρατήρησαν καλύτερη εστίαση ενώ δούλευαν με μια ευχάριστη διάθεση όταν ξεκίναν την ημέρα τους με μια προπόνησή.

Οταν περιμένουμε πότε θα τελειώσουμε την δουλειά μας και τις υποχρεώσεις μας ειναι ήδη αργά δεν έχουμε καθόλου ενέργεια, όλο και κάτι θα συμβεί εκτός προγράμματος και τότε η δικαιολογία ειναι έτοιμη για να μην γυμναστούμε.

Κάντε το λοιπόν προτεραιότητα σας και κάντε την προπόνηση σας ξεκινώντας την ημέρα σας.

IMG_3890

  1. Προγραμματίστε την εβδομάδα σας

Σχεδιάζετε τόσα άλλα πραγμάτα και υποχρεώσεις για όλη την εβδομάδα γιατί να μην προγραμματίσετε και τις προπονήσεις σας;

Κάνετε το πλάνο σας την Κυριακή το βράδυ ανακοινώστε το σε όλους τους κοντινούς σας ανθρώπους και κυρίως στην οικογένεια σας και μην το διαπραγματεύεστε, έτσι θα λειτουργήσει το προγράμμα όλης της εβδομάδας γύρω απο την προπόνησή σας και όχι το αντίστροφο.

  1. Προσλάβετε έναν επαγγελματία γυμναστη.

Το έχετε  ακούσει σίγουρα αυτό πρίν, αλλά πολλοί εξακολουθούν να μην το κάνουν.

Έχω ακούσει  πολλούς κατα καιρούς να λένε. “Θα κάνω μόνο αυτή την προπόνηση που βρήκα στο Internet την κάνει αυτος ο αθλητής” ή “ξερω τι κάνω και δεν χρειάζομαι ειδικό”,εχω ξαναπεί πολλές φορες το διαδύκτιο ειναι πηγή γνώσεων αρκεί να έχουμε την τεχνογνωσία να την αξιοποιήσουμε και εγώ όσον αφορά τα χόμπι μου εχω πολλές γνώσεις και συνέχεια μαθαίνω, αλλά πάντα θα συμβουλευτώ και θα συνεργαστώ κατα περιόδους με κάποιον επαγγελματία του είδους ο οποίος θα με κατευθύνει,θα με μάθει,θα με προγραμματίσει και θα με κανει να αξιοποιήσω σωστά τον ήδη λιγοστό χρόνο που διαθέτω!

Ενσωματώστε λοιπόν αυτές τις τρείς απλές και αποτελεσματικές συμβουλές στον πολυάσχολο τρόπο ζωή σας και μπορώ σίγουρα να σας εγγυηθώ οτι θα είστε στον σωστό δρόμο να φτάσετε σε ενα καλύτερο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

IMG_3857

Mitsaris Kostas 
Certified Personal Trainer 
Sport&Fitness Nutrionist

Σχόλια

Leave A Comment