Widget Image
ΑρχικήΝέα & ΠληροφορίεςΑγάπησε τον εαυτό σου, θα σε οδηγήσει σε μια καλύτερη ζωή

Αγάπησε τον εαυτό σου, θα σε οδηγήσει σε μια καλύτερη ζωή

Αγάπησε τον εαυτό σου, θα σε οδηγήσει σε μια καλύτερη ζωή

Ο λόγος για τον οποίο παλεύουμε καθημερινά με την ανασφάλεια μας είναι επειδή συγκρίνουμε τον εαυτό μας μας με όλους τους γύρω μας!

Κάθε ημέρα και σε οποιαδήποτε  ηλικία είναι πολύ εύκολο να μπερδέψουμε την ζωή μας με τις ζωές άλλων ανθρώπων. Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, selfies, φωτογραφίες, φίλτρα, βίντεο, παραμυθένιοι προορισμοί, ωραίες παραλίες,απίστευτα φαγητά,βγάζουν μια ζωή τέλεια παραμυθένια,φανταστική.Ο καθένας παρουσιάζεται να έχει φανταστική,εκπληκτική ζωή χωρίς δυσκολίες, άγχος, προβλήματα και για πολλούς από εμάς κάνει την ζωή μας να φαίνεται μίζερη, χλωμή σε σχέση με αυτά που βλέπουμε γύρω μας.
IMG_4500Το πρόβλημα με όλα αυτά που γράφω παραπάνω είναι ότι συγκρίνουμε την πραγματική καθημερινή μας ζωή με τα προβλήματα της,με τις καλύτερες στιγμές από την ζωή των γύρων μας. Δεν ξέρουμε καν αν αυτό είναι πραγματικό η συμβαίνει κάποια στιγμή. Συγκρίνοντας συνέχεια αυτό μας αφήνει ένα αίσθημα μη ικανοποίησης,χωρίς κίνητρο για την ζωή μας και τελικά φέρνει κατάθλιψη.”Αν η ζωή μου δεν είναι τόσο καλή όσο η δική τους, τότε γιατί να προσπαθώ” η ερώτηση που κυριαρχεί μέσα μας.

Κάθε ένας από εμάς είναι διαφορετικός,με διαφορετικές προτιμήσεις, αξίες και εστίαση στη ζωή. Εάν η ζωή μας ήταν η ίδια, θα εξακολουθούσατε να μην είστε ευχαριστημένοι επειδή αυτό που δίνει σε κάποιον άλλο χαρά πολύ καλά δεν μπορεί να σας κάνει να νιώσετε το ίδιο. Μπορεί να θέλετε το σώμα ενός άλλου ανθρώπου και τα οικονομικά κάποιου άλλου, και τελικά την ζωή κάποιου άλλου.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ.

Είστε ένας καταπληκτικός, μοναδικός άνθρωπος  με δώρα που του έδωσε η φύση που κανείς άλλος δεν έχει. Η καλλιέργεια αυτών των δώρων και τα ταλέντα και η εύρεση του σκοπού σας στη ζωή θα σας κάνει πολύ πιο ευτυχισμένους από το να προσπαθείτε να γίνετε κάποιος άλλος ή να συγκρίνετε την κατάσταση σας με ενός άλλου ατόμου. Απλά σκεφτείτε, από αυτήν την ημέρα κοιτάξτε μπροστά, μπορείτε να επιλέξετε να πάτε, η να κάνετε ή να είστε οτιδήποτε θέλετε. Πρέπει να είστε διατεθειμένοι όλα αυτά να τα πετύχετε με χρόνο και προσπάθεια.
IMG_4501

Χρειάζεστε μερικές συμβουλές για να πετύχετε να είστε μοναδικός. Δοκιμάστε τα εξής:

1. Ελλατώστε τον χρόνο που καταναλώνετε στα social media,σας τρώει τον χρόνο σας από τον πραγματικό σας στόχο και κάνει τον υπόλοιπο κόσμο να μοιάζει καλύτερος από ότι πραγματικά είναι.

2.Αφιερωστε χρόνο για να βελτιώσετε τον εαυτό σας. Ποτέ δεν είναι αργά να μάθετε,να ωριμάσετε και να γίνετε καλύτεροι σαν άνθρωποι. Γίνετε καλύτεροι στην δουλειά σας εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σας, βρείτε ένα ειδικό και γίνετε καλύτεροι στο σώμα σας,προγραμματίστε ένα ταξίδι που πάντα θέλατε να κάνετε η βάλτε ένα καινούριο στόχο η project που θα σας κάνει την ζωή σας πιο ελκυστική.

3.Αρχίστε να είστε ευγνώμονες για την ζωή σας,μερικές φορές πρέπει να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι είμαστε ευλογημένοι για αυτό που έχουμε. Υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που αγαπούν αυτό που έχετε.

4.Γίνετε εθελοντής για κάτι καλό,κάντε το καλό και δώστε βοήθεια σε άλλους ανθρώπους αυτό σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε καλά, συν ότι είναι σίγουρο ότι το σύμπαν θα σας το επιστρέψει πίσω!

5. Μάθετε να χρησιμοποιείτε τις θετικές σκέψεις στο κεφάλι σας ξεπερνώντας τις αρνητικές φωνές, πείτε στον εαυτό σας ότι είστε ήδη αυτό που θέλετε να γίνετε και θα γίνετε.

Καταλήγοντας, μέλημα σας είναι να συγκρίνεστε μόνο με  με τον εαυτό σας.Γίνετε καλύτεροι καθημερινά σε όλα τα επίπεδα, μεγαλώνοντας πρέπει να βελτιώνεστε συνέχεια κάνοντας καλές επιλογές και αλλάζοντας μικρές συνήθειες που οδηγούν σε μεγάλες αλλαγές. Έχετε τη δύναμη,πιστέψτε στον εαυτό σας,αγαπήστε τον, είναι ο καλύτερος σας φίλος,ο συνοδοιπόρος σας στη ζωή απλά πρέπει να μάθετε να τον χρησιμοποιείτε για να κάνετε καλύτερη την ζωή σας.

Mitsaris Kostas
Certified Personal Trainer 
Sport&Fitness Nutrionist

Σχόλια

Leave A Comment