Widget Image
ΑρχικήΝέα & ΠληροφορίεςΠώς επιστρέφουμε στην ρουτίνα μας μετά από ένα χαλαρωτικό διάλειμμα διακοπών!

Πώς επιστρέφουμε στην ρουτίνα μας μετά από ένα χαλαρωτικό διάλειμμα διακοπών!

Πώς επιστρέφουμε στην ρουτίνα μας μετά από ένα χαλαρωτικό διάλειμμα διακοπών!

Αν έχετε μόλις επιστρέψει από μια εβδομάδα ή δύο εβδομάδες διακοπών , ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε κίνητρα και να επικεντρωθείτε στην επιστροφή σε μια υγιή ρουτίνα. Οι τακτικές προπονήσεις, ο ύπνος και οι καλές διατροφικές συνήθειες είναι καθοριστικές, αλλά υπάρχουν και άλλα συγκεκριμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να έχετε μακροχρόνια αποτελέσματα.

Παρακάτω σας δίνω μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στην επανένταξη σας στην καθημερινή σας ρουτίνα.

1) Τρώτε καθαρά. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί της επανεκκίνησης και να επανέλθετε στις παλιές σας καλές συνήθειες υγιεινής διατροφής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να καταφύγετε σε δίαιτες υποσιτισμού. Ακολουθωντας μια υγιή και ισορροπημένη προσέγγιση όσων αφορά την διατροφή σας, το σώμα σας είναι σίγουρο ότι θα σας ευχαριστήσει, προσφέροντας σας αποτελέσματα και ισορροπία.

IMG_5635

 

2) Ξεκινήστε την αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα – Ξεκινήστε τις προπονήσεις σας σε αυτό που κάνατε πριν τις διακοπές σας, αλλα δώστε στο σώμα σας το χρονικό περιθώριο να επανέλθει, ξεκινώντας χαλαρά και δώστε στο εαυτό σας μια περίοδο προσαρμογής για να έρθετε στην πριν τις διακοπές φυσική σας κατάσταση.

IMG_4990

3) Ο ύπνος κάθε νύχτα πηγαίνετε για ύπνο 15 λεπτά νωρίτερα από ό,τι κανονικά κάνατε στη ρουτίνα σας, που θα σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα επωφεληθείτε από περισσότερο χρόνο ξεκούρασης.

young beautiful woman sleeping and smiles in his sleep in bed

young beautiful woman sleeping and smiles in his sleep in bed

4)Καταπολεμήστε την κατακράτηση νερού.(Bloating) πολλές φορές έπειτα από αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες κυρίως και σε συνδυασμό με το σταμάτημα της αθλητικής δραστηριότητας η και την αλλαγή περιβάλλοντος παρατηρείτε ένα πρήξιμο στο πρόσωπο η στο στομάχι το οποίο φέρνει γενικώς μια δυσφορία, κλείστε λοιπόν μια περιποίηση προσώπου όπως ένα λεμφικό μασάζ η ένα χαλαρωτικό μασάζ σώματος τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεφουσκώσετε, να μειωθεί το πρήξιμο και να αισθανθείτε καλύτερα.

IMG_5640

5) Προβιοτικά – Αυξήστε τα φυσικά προβιοτικά στη διατροφή σας, τα οποία θα βοηθήσουν στην εκ νέου ισορροπία της χλωρίδας του εντέρου μετά από έντονη κατανάλωση ποτού και τροφής. Επιλέξτε κυρίως ελληνικό γιαούρτι το καλύτερο προβιοτικό και φυσικές πλήρεις μη επεξεργασμένες τροφές.

IMG_5636

6) Ευτυχισμένες μέρες – Κάντε κάτι αναζωογονητικό και χαλαρωτικό κατά την διάρκεια της ημέρας για να σας κάνει να αισθανθείτε όμορφα όπως να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο, να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική ή βρείτε μια καινούρια αθλητική δραστηριότητα να κάνετε!

Mitsaris Kostas

Certified Personal Trainer 
Sport&Fitness Nutrionist

Σχόλια

Leave A Comment